Bauer Viktória

Mercedes-Benz 190 3.2

Eddigi eredmények

  • Driftben: Máriapócs, Rabocsiring – Nemzetközi Trackwood verseny – Street kategória 3. helyezés.
  • Gymhana: Németország, Essen – Nemzetközi verseny – Absolute 5. hely.

A kezdetek

1999.08.10-én születtem Budapesten. Három évvel idősebb Bátyám (Bence), érdeklődési köréből kifolyólag már kis gyerekkorom óta megcsapott a benzingőz.

Korán elkezdtem motorozni illetve gokartot vezetni. Majd 2013-ban lehetőségem nyílt beülni egy alap felszereltségű edzőautóba, amellyel kisebb sprint versenyeken és edzéseken vettem részt.

 

Először versenyautóban

Mivel az első versenyem előtt sokat ültem a jobb egyben, így mikor először vezethettem, fantasztikus élmény volt megtapasztalni, milyen is amikor én irányíthatom a versenyautót. Az első meghatározó versenyem 2014 szeptemberében volt melyen Bence régi versenyautójával egy 190-es  Mercedes-el indultam. Ezt követően a 2015-ös verseny szezonban részt vettem, Driften és Gymkhanán egyaránt.

 

Csatlakozásom a Markomhoz

Eleinte Bence miatt jártam ki a versenyekre ahol Neki és a csapatnak segítettem. Így csöppentem bele a sportba amibe később én is beleszerettem. A csapatfőnök Edina megelőlegezte nekem a bizalmát így elkezdtem edzésekre járni, hogy későbbiekben a Markom színeiben állhassak rajthoz. 2014-ben csatlakoztam.

 

Verseny eredmény

Driftben a legjobb eredményem: Máriapócs, Rabocsiring – Nemzetközi Trackwood verseny – Street kategória 3. helyezés.

Gymhana legjobb eredményem: Németország, Essen – Nemzetközi verseny – Absolute 5. hely.

 

Versenyautó

Jelenlegi lehetőségeinket figyelembe véve, egy Mercedes-benz 190 az autóm.

2014-ben ezzel kezdtem versenyezni. Jelenleg 210 le.

 

Tervek a jövőre

Vezetés technikailag sokat fejlődni és minél több versenyen reszt venni. Bízunk abban, hogy a következő versenyszezonban technikailag is magasabb szintre tudunk lépni, amennyiben ez megvalósul, kategóriát is szeretnék ugrani.

Gyémánt fokozatú támogatóink