Kenyeres András

BMW E36 Coupe V8 4000ccm

Eddigi eredmények

  • Részletek később

Békés megyéből, Békésről járok a rendezvényekre, versenyekre. Ahogy szűkül az utcai autózás lehetősége (nem a-b-be eljutásra gondolok itt) vagy talán kezd nőni a felelősség tudata az embernek, mint más, úgy én is elkezdtem nézegetni a zárt pályán való autózás lehetőségeit. Szerencsére, ha távol is van de van rá mód. 2002 tavaszán került hozzám a mostani BMW E36 coupe, akkori gyári 6 hengeres 197 lóerős motorjával, kisebb átalakítások után siettünk is egy közeli szlalom versenyre, de a fő cél a gymkhana, és az álom a drift volt.

Hamar kiderült, hogy egy erősebb autóval még élvezetesebb a pályán eltöltött idő, így ugyanebbe az autóba belekerült egy 8 hengeres V motor, szintén BMW-ből. Kisebb alakításokkal 300 lóerőhöz közelít, erősebb, átalakított futóművet kapott, nagyobb kormányszöggel és új ruhába is öltözött az előző évekhez képest, amellyel egységesíti az MRT 2015 designt. Idáig 3x álltam dobogón, volt technikai hiba, volt sok bénázás, és azért a mezőny is szépen fejlődik technikában és tudásban is.

Az a versenyző vagyok, aki az élményt és a látványos autózást nem cseréli el az időeredményre, nekem fontosabb a jókedv és a szórakoztatás, mint a dobogó. Rengeteg munkával, szereléssel, a távolság miatt pedig pakolással és utazással, ezek miatt pedig költséggel jár az autósport, még, ha csak az amatőr szintet nézzük is, nemhogy ha kicsit feljebb kacsintgatunk. Nekem minden szabadidőm, energiám kitölti, mondhatni hamar egy életforma válik belőle, kellő elszántsággal és veszélyesen “fertőzi” a környezetet szerencsére.

Az MRT csapat főnökével, Kurucz Edinával, egy gymkhana rendezvény előtt keveredtem vitába (nem veszekedésbe) és par verseny elteltével azon vettem észre magam, hogy a csapat tagja vagyok. Eleinte kicsit szúrós szemmel néztek rám, ami érthető volt, mert az akkori 4 Mercedes mellett én voltam az egyedüli BMW. Úgy gondolom mára nagyon jó hangulatú csapattá nőtte ki magát, és az óta, a márka többeket is megfertőzött. 2015-ös szezonra egy teljesen új külsővel, csapat szinten is, az eddig megszokott őrulettel várom a nézőket és a szurkolókat!

Köszönet a támogatásért!

Gyémánt fokozatú támogatóink