Magyar Tamás

 

Sokan csóválták a fejüket, amikor meglátták Magyar Tomi autóját: Merci… és még dízel is. Tomi azonban folyamatosan fityiszt mutat remek eredményeivel a kételkedőknek. Idei terveiről és tavalyi emlékeiről mesélt most nekünk…

 

Kezdjük egy kicsit azzal, hogy visszatekintünk az elmúlt idényre. Mennyire vagy elégedett az eredményeiddel?

Magyar Tamás: Teljes mértékben elégedett vagyok a tavalyi eredményekkel, hiszen a harmadik helyen zártam az éves bajnokságban. Persze jó lett volna megnyerni, de úgy gondolom nagyon erős mezőny volt a tavalyi és technikailag is mindenki nagyon sokat fejlődött, így próbáltam kihozni a maximumot az autómból!

Melyik volt a tavalyi évben a kedvenc versenyed és miért?

Magyar Tamás: A tavalyi évben a kedvencem talán a zárófutam Brno volt. Nagyon izgalmas volt a bajnokság, így ezen a futamon dőlt el az első 4 helyezés, amit még a csapadékos időjárás is megfűszerezett, így hatalmas izgulásokkal és rengeteg autózással, sok versenyzővel egy nagyon jó hétvége volt.

Mesélj nekünk arról, hogy milyen munka folyik jelenleg a műhelyben? Hozzányúltatok az autóhoz vagy csak letörlitek majd a port róla? ☺   

Magyar Tamás: Hatalmas munka folyik jelenleg is, ha minden összejön nagy változásokon fog átesni az autó, de részleteket csak később tudok elárulni. 

Mindenki imádja az autód, de sokan káráltak, hogy nem lesz ez jó ide. Te ezt mindig cáfolod. Vajon meddig lehet elég még szerinted?

Magyar Tamás: Nagyon motivál és boldoggá is tesz, hogy sok ember véleményére rá tudok cáfolni és meg tudom mutatni, hogy igen, meg lehet csinálni! Az, hogy meddig elég, az szerintem a következő szezonban kiderül. 

Ki az a Markomos pilóta, akivel régen nem csatáztál már, de szívesen mennél egyet ellene?

Magyar Tamás: Talán Turóczi Árpival mennék szívesen, mivel gymkhana pályán sokat csatáztunk már egymás ellen, de driften még nem igazán volt alkalmunk.

Melyik versenyt várod idén a leginkább és miért?

Magyar Tamás:  A hosszú téli szünet miatt alig várom, hogy újra kaparhassunk, de ezenkívül a nagyobb pályákat szeretem jobban, mint a Slovakiaring, Brno, de a Trackwoodot is, a különösen jó hangulata miatt!

Mik a 2019-es terveid, álmaid autó, versenyek, eredmények terén?

Magyar Tamás: Talán a fejlesztések után mindenféleképpen az, hogy minden jól sikerüljön és egy stabil, jobban autózható technikával tudjak a győzelemért harcolni. ☺

 

Gyémánt fokozatú támogatóink